KAPCSOLAT ÉS MEGRENDELÉS

FIGYELEM!

Oldalunk nem webshopként működik, csak egy áttekinthetőbb felületként, ahol megrendelést úgy tudsz leadni, hogy írsz egy e-mailt nekünk, ahol leegyeztetjük az elképzelést, illetve a másik lehetőseg, ha itt beküldesz egy űrlapot. Ezután mi felvesszük veled a kapcsolatot!
————— 

BOLTUNK EGYENLŐRE MÉG NINCS, DE MINDEN ERŐNKKEL AZON VAGYUNK, HOGY EZ MIHAMARABB MEGVALÓSULJON! ÍGY ADDIG, EGY KIS TÜRELMET KÉRÜNK, A FEJLEMÉNYEKRŐL FACEBOOK OLDALUNKON ÉS ITT, WEBOLDALUNKON IS TÁJÉKOZTATUNK MAJD MINDENKIT! :)

CSOMAGOJAITOK ADDIG IS SZEMÉLYESEN TUDJÁTOK ÁTVENNI, ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN VESZPRÉMBEN VAGY POSTAI ÚTON TUDJUK KÜLDENI. 


MEGRENDELÉS

Megrendelésedet 72 órán belül visszaigazoljuk

SZÁLLÍTÁS: 

Amennyiben terméket rendelnél, úgy azt Foxposttal (automatába), Postával kézbesítjük vagy Veszprémben tudod átvenni, előre egyeztetett időben és helyen, e-mailes/telefonos egyeztetés után. 

Elkészítési és Szállítási idő: 7-14 nap

INGYENESEN ÁTVEHETŐ: 

Veszprémben ingyenesen átvehető minden dekorációnk, előre megbeszélt időpontban! (Boltunk egyenlőre még nincs!)

VIRÁGBOXOK ÉS DEKORÁCIÓK:

FIGYELEM! A megrendeléseket beérkezési sorrendben készítjük, kb 1 héttel kell számolni + a szállítási idő, Foxpost esetén kb 2-3 nap, posta esetén 1-2 nap! Kizárólag Magyarország határain belül szállítunk!

-Vágott virág boxokat személyes átvétellel kézbesítünk csak Veszprémben. 

-Dekorációkat és Selyemvirág boxokat Foxposttal/ Postával küldjük a hozzád legközelebb eső csomagpontra/ vagy otthonodba.

ESKÜVŐ:

Esküvői dekorációval kapcsolatban személyes találkozó és árajánlat után tudunk bővebb információval szolgálni. Amennyiben csak egy terméket szeretnél megrendelni, úgy azt is csomagküldéssel kézbesítjük. Némely termék előfordulhat, hogy kifogy raktárunkból és beszerzési ideje több hetet vesz igénybe, megrendelésedet így mindig 1-2 hónappal az esküvő előtt add le. Így biztosan be tudjuk szerezni! :)


KAPCSOLAT

Szeretettel várjuk megrendelésedet!

Rose Gold Decor

8200 Veszprém

Telefonszám: +36-30-390-3391

E-mail: rosegoldecor@gmail.com (ÚJ)