Kövess a Tiktokon is! @rosegold_decor

ÚJDONSÁG!


Héliumos lufi rendelés különleges alkalmakra, Veszprémben!

Varázsold még hangulatosabbá a lánybúcsúdat, legénybúcsúdat, babaváró bulidat, baba neme/ gender partidat, eljegyzéseteket, születésnapodat, névnapodat, céges bulidat, vagy bármilyen jeles alkalmat. Széles lufi kínálat, szuper minőség. Ezt a szolgáltatást Veszprémben lehet igénybe venni.


LÁNYBÚCSÚ LUXUS KIVITELBEN

Szervezd meg a lánybúcsúdat vagy legénybúcsúdat könnyen és egyszerűen


A Rose Gold Decornál megtalálsz mindent ami egy tökéletes lánybúcsúhoz / legénybúcsúhoz elengedhetetlen, pl: ajándékokat, játékokat, dekorációkat.

Garantáltan szuper partyt szervezhetsz ezekkel a kiegészítőkkel! Legyen szó akár kisebb-nagyobb buliról, kevesebb vagy több dekorációról, a hangulat már jó kezekben van! ;)  Akár otthonodban, egy hotel szobában vagy egy nyaraló medence partján ünnepeltek, kellékeink széles körben várják, hogy egy felejthetetlen esemény részesei legyenek!

HÍREK: 

Megrendelési idő jelenleg meghosszabbodott:

4-7 munkanap helyett 7-21 munkanap

Kérlek, ezzel mindenképp számolj megrendelés leadáskor, vagy informálódj (rosegolddecor22@gmail.com) e-mailben, hogy mikorra tudnám elkészíteni a csomagot.

Viszont kisebb megrendelések pl: lánybúcsús lufik/játékok,

megrendelési ideje továbbra is 4-7 munkanap!

-------------------------------------------------------------------------

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 

NYÁRI SZABADSÁG: Augusztus 19-27!


ÚJ TERMÉKEK

Kategóriák


Népszerű termékek

Baba neme/ Gender Party


Koszorúslány felkérő boxok


Lánybúcsús ajándékok, játékok, kellékek


Fontos információ

Vállalkozásom továbbra is Kisadózó vállalkozásként működik, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01.-től hatályos erőírásai szerint, nem származhat bevételem kifizetőtől. Kizárólag Magánszemélyeket áll módomban kiszolgálni/megrendelést készíteni nekik! Amennyiben adószámmal rendelkező vállalkozásként vagy őstermelőként igényelne számlát valaki és nem szólna, úgy automatikusan magánszemélynek való számlát állítok ki. Azaz nem áll módomban olyan számlát kiállítani, amelyen adószám szerepel. 

Kérem, ezt mindenki vegye figyelembe megrendelés leadásakor!

Hálásan köszönöm a megértést!