www.rosegolddecor.hu

KATONA SZETT SISAKKAL, 7 RÉSZES

Katonai Szett - Vezényeld a Kalandot a Kicsikkel!
Légy részese a katonai akció izgalmának a Kiváló Minőségű Katonai Szettel, ami a kis hadvezéreket és katonákat azonnal küldetésre küldi! Ez a szett tökéletes választás 3 és 10 év közötti kis katonák számára, akik imádják a kalandokat és a csapatmunkát.
A Katonai szett tartalma:

  1. Mellény: Az erős és strapabíró mellény, amely a kis katonák számára valódi hadseregbe való bevonulás érzetét kelti. Méretei: 34x29 cm.
  2. Sisak: A katonai sisak, ami a biztonság és a stílus tökéletes kombinációját nyújtja a kis harcosoknak. Fej kerülete: kb. 55 cm.
  3. Puska: Egy vagány játékpuska, amely minden küldetést és hadműveletet sikerrel teljesít majd.
  4. Gránátok: Az izgalmas kiegészítő, amely a kis katonák kezébe bármely küldetést sikeresen abszolváló különleges eszközt ad.
  5. Walkie-Talkie: A walkie-talkie-val a csapat tagjai könnyen kommunikálhatnak és szervezhetik meg a stratégiát.
  6. Szemüveg: A menő szemüveg, ami a kis katonák számára extra stílust ad és védi a szemüket a küldetések során.

A Katonai Szett nemcsak egy játék, hanem egy kalandokkal teli hadművelet. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztonságosak és tartósak, hogy a kicsik bátran tervezhessék és hajthassák végre a katonai küldetéseiket.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vásárolja meg most a Katonai Szettet, és nézze, ahogy a gyermekének szeme ragyog a katonai kalandokban rejlő izgalmaktól! A kaland mindig a közelben van!


5 990 Ft
www.rosegolddecor.hu